EXPO messe Bocuse d’Or Trondheim 2024

I forbindelse med EM i Kokkekunst og Bocuse d’Or i Trondheim Spektrum – en av verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranser, var vi representert med stand i messehallen. Arrangementet samlet noen av de fremste kokkene, matentusiastene og produsentene fra hele landet, og vi var stolte over å kunne vise frem våre unike bladgrønnsaker.

YouTube kan du se en liten filmsnutt!

 

Smakskonkurranse: Kan du gjette smaken?

På vår stand inviterte vi besøkende til en spennende smakskonkurranse. Her fikk de muligheten til å smake på ulike bladgrønnsaker fra vårt sortiment og gjette hvilke smaker de kjente. Noen av grønnsakene overrasket med sin pepperaktige smak, mens andre hadde en mild og søtlig karakter. Det var utrolig gøy å se hvor engasjerte deltakerne ble – og ikke minst hvor imponerte de var over hvor mye smak små bladgrønnsaker faktisk kan ha!

 

Småretter toppet med ferske blader

I tillegg til smakskonkurransen serverte vi delikate småretter toppet med våre bladgrønnsaker. Friske, sprø blader ga rettene et løft, både visuelt og smaksmessig, og vi fikk mange positive tilbakemeldinger fra besøkende. Flere ble inspirert til å bruke mer bladgrønt i sitt eget kjøkken, noe som var akkurat det vi håpet på!

 

En fantastisk opplevelse å få bli med

Vi fikk møte dyktige kokker, matinteresserte og andre produsenter som delte vår lidenskap for kvalitetsråvarer. Det var en fantastisk mulighet til å vise frem hvor smakfulle våre bladgrønnsaker er – og ikke minst til å spre matglede.Vi vil takke alle som besøkte standen vår og deltok i smakskonkurransen.

   

En smakfull hilsen fra oss i The Farm Society!

 

Mar 19, 2024

EXPO messe Bocuse d’Or Trondheim 2024